Eliminare la America Express: Bie și Mikey Adam au părăsit competiția

Trei echipe au trecut prin mari emoții în ediția de astăzi, după ce au intrat în cursa pentru ultima șansă. Vedetele au încercat să ajungă cât mai repede la Irina Fodor, dar ghinionul a fost de partea concurentelor Bie și Mikey Adam.

A patra zi din Columbia a adus un deznodământ nefericit pentru mamă și fiică în etapa cu numărul șapte din show-ul de aventură pe Drumul Aurului. Ediția 28 difuzată pe 1 martie a fost un chin pentru concurenți, iar vulturul ales de Bie și Mikey a fost roșu la final, după ce acestea au ajuns ultimele la locul de întâlnire.

Cu toate astea, pe cealaltă parte Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au răsuflat ușurați pentru faptul că au fost mai rapizi și nu au mai fost nevoiți să aștepte verdictul prezentatoarei.

Cele două concurente care au fost eliminate s-au bucurat totuși de conexiunea multe mai puternică pe care o au acum și de amintirile de neuitat pe care și le-au făcut împreună în cadrul emisiunii ,,America Express”, dar chiar și așa și-au luat cu greu adio de la proiect și de la coechipierii lor.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments