Povestea lui Sebastian Lupu, vocea copilăriei: a dublat desenele generației ’90

Cu siguranță cei care s-au bucurat de copilărie în anul ’90 își amintesc cu tot dragul de desenele animate minunate pe care le așteptau cu sufletul la gură în fața micilor ecrane.

Sebastian Lupu este cel care le-a dat glas personajelor lor iubite precum: Simsala Grimm, Tom și Jerry, Jeronimo Stillon, Marcelinho Pan Y Vino și multe altele.

Printre ele se numără și celebrele animații: Marta Vorbăreața, Maimu vede, maimu face, Aventurile lui Nills Holgersson sau Yakari. Actorul are un timbru vocal care nu trece niciodată neobservat și cu care a reușit să-și creioneze o carieră.

Acesta a terminat studiile Facultății de Actorie în 1997, iar de atunci a urcat pe scena teatrului, dar s-a alăturat și dublajelor pentru zeci de personaje.

Copiii generației actuale au avut ocazia să se bucure de vocea lui minunată și de carisma sa, iar acum îi sunt alături pe rețelele de socializare. Sebastian Lupu este în prezent unul din actorii teatrului Regina Maria, iar de ani buni are o colaborare cu studiourile Zone din Oradea.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments