Eliminare neașteptată la ,Bravo, ai stil’: Luiza a obținut cele mai puține voturi din partea publicului

Constanția, Milena și Luiza au fost cele trei concurente propuse spre eliminare. Din păcate, ediția recentă a fost una victorioasă doar pentru Milena și Constanția, care au mai primit o șansă de la cei de acasă. Din păcate, Luiza a fost participanta din show-ul de modă care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Cursa pentru titlul de cea mai stilată femeie din România s-a oprit pentru fata care a primit cele mai puține steluțe din partea juraților, dar și cele mai puține voturi.

,,Mă bucur din suflet că visul meu s-a împlinit, am fost concurentă la emisiunea ,Bravo, ai stil!’ A fost o experiență minunată pe care sunt fericită că am avut ocazia să o trăiesc pentru că am cunoscut oameni cu suflete frumoase, am evoluat, am trecut peste unele temeri și asta este doar de bine.

Au fost foarte multe persoane care m-au susținut, încurajat și mi-au dat putere în această competiție și fără de care nu puteam reușit. Am avut și momente mai puțin bune, nu a fost mereu cum voiam, nu toate ținutele erau pe placul juraților, dar omul din greșeli învață și cu gândul acesta am mers la emisiune: să învăț, să mă dezvolt”, a fost mesajul fetei din mediul online.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments