EXCLUSIV Geolaila Market, magazinul cu prețuri pentru toate buzunarele: locația se află pe Șoseaua București și te ajută cel mai bine să economisești

Cu siguranță majoritatea oamenilor încă sunt speriați de prețurile de la raft și încearcă pe cât de mult posibil să economisească. Un mare ajutor descoperit acum de cei mai mulți oameni vine din partea supermarket-ului Geolaila. Deși acesta se află de ani buni pe piață, un număr mare de bucureșteni și-au îndreptat abia acum privirea spre el din cauza scumpirilor uriașe din ultima perioadă.

Mai exact, Geolaila este o firmă 100% românească ce a intrat pe piața locală încă din aprilie 1996, iar de atunci a continuat să se dezvolte.

Deși le este peste mână localnicilor fără mașină pentru că se află în Afumați, cei mai mulți au reconsiderat traseul și au convenit să dea bani în plus pe drum, timp în care lasă mai puțini la casa de marcat.

Produsele sunt diverse, iar sumele sunt de-a dreptul fabuloase față de ceea ce poți să găsești la market-urile din Capitală. De asemenea, oamenii care au o familie mare și au nevoie de un stoc sigur pentru cei dragi se pot bucura de ofertele scăzute la pachete cu trei produse.

Mai mult decât atât, magazinul fabulos și extrem de bine organizat îți oferă detergenți de haine, de vase, produse cosmetice și produse de menaj sau opțiuni variate de vase frumos colorate sau simple.

Adresă: Șoseaua București – Urziceni 23 A, Afumați

3.7 3 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments