Care sunt cele mai ieftine restaurante din București: accesibile pentru toate buzunarele

Cu siguranță cei mai mulți români își doresc să nu intre prea mult în bugetul familiei la o seară petrecută în oraș alături de cei dragi. Aceștia trebuie să știe că există localuri pentru toate buzunarele. Iată care sunt opțiunile localnicilor care vor să nu aibă experiențe neplăcute după nota de plată!

Modelier: locația se află pe Strada Duzilor nr. 12 și oferă un pachet complet: mâncare bună, atmosferă relaxantă și prețuri accesibile.

Chico Chillout: restaurantul este situat pe Strada Olarilor nr. 10, deține o terasă intimă și un meniu cu prețuri modeste mai ales pentru familiile numeroase care doresc să își ia masa împreună în oraș la finalul săptămânii.

La Folie: locația este în Centrul Vechi al Capitalei pe Strada Franceză nr. 3, acolo unde își așteaptă oaspeții cu cele mai bune prăjituri. În cazul în care iubești Tiramisu, află că o porție costă doar 14 lei.

Marin Seafood Grill: pentru iubitorii de fructe de mare există, însă, un loc fără pretenții, cu mâncare bună și prețuri decente chiar la localul din Strada Gabroveni nr. 4.

1 1 vote
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments