House Of Barbers

House of Barbers – Tu unde te tunzi in Bucuresti ?

house of barbers

Pasiunea lor pentru hairstyling s-a transpus în 8 de experiență, timp în care au învățat că un frizer poate fi un adevărat artist, dacă pune  preț pe rezultate.

Conceptul de barbershop este de doar câțiva ani în România, însă fenomenul a luat amploare și tot mai mulți hairstiliști încep să se instruiască în diferite țări pentru a putea reda cât mai fidel atmosfera unui barbershop de altădată.

Când au deschis salonul House of Barbers, au dorit mai mult decât atât. Au ales să se diferențiez pe piață. Si-au pus întrebarea ,,Ce își doresc bărbații pentru a se simți bine?”

Atunci au înțeles că pe lângă acele servicii și soluții de îngrijire personală (pe care nu au răbdare să și le facă singuri sau nu se pricep), bărbaţii își doresc socializare, muzică bună și o băutură de calitate. Toate astea din partea casei! Pare perfect, nu e așa? Exact asta au făcut!

De aceea, cred că House of Barbers este o experiență pentru fiecare persoană care le calcă pragul!

De asemenea, sunt unul dintre puținele barbershop-uri cu servicii complete de îngrijire pentru bărbați. Aspectul este o etichetă socială, așa că isi trateaza fiecare client cu mare interes și pun preţ pe detalii. Asta înseamnă că nu ţin cont de cât de complicat este ceea ce-şi doreşte clientul sau câte ore se scurg până ajung la rezulatul scontat.

Si-au ales echipa cu mare atenție, astfel încât să mizeze pe aceleași principii ale calității. Le plac provocările, le plac schimbările și isi masoara  satisfacția doar în ochii clienților mulțumiți!

 

Descopera Bucurestiul recomanda House of Barbers!

house of barbers

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments