Expoziția „Universul lui Salvador Dali”: evenimentul are loc la București în perioada cuprinsă între 13 decembrie 2023 și 12 mai 2024

ARCUB prezintă în premieră în București cea mai amplă expoziție cu lucrări originale ale celebrului Salvador Dali. Expoziția înglobează 170 de lucrări: sculpturi, grafică, gravuri, litografii, miniaturi din aur, rubine, diamante, smaralde, safir și sticlă, mobilier suprarealist ce ilustrează geniul extravagantului artist.

Amintim că evenimentul reprezintă o ocazie unică pentru publicul din întreaga țară de a explora creațiile artistului catalan printr-o selecție de lucrări originale ce fac parte din colecția privată a lui Beniamino Levi, care l-a cunoscut personal pe Dali în anii 1960.

  • Biletele pentru expoziția „Universul lui Salvador Dali” de la ARCUB vor fi disponibile începând de miercuri, 18 octombrie 2023, și vor putea fi achiziționate la diferite prețuri, în funcție de categorie, online (arcub, Entertix) și de la casa de bilete ARCUB (Strada Lipscani 84-90).
0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments