Familia Regală a Marii Britanii: poveștile oamenilor care au călcat strâmb Casei Regale

Unii ar vrea să aibă titlurile lor, dar ei și-au dorit să trăiască o viață simplă în care să nu fie judecați de nimeni pentru alegerile lor în drumul spre fericire. În Casa Regală a Marii Britanii s-au strecurat de-a lungul timpului rebeli care nu au respectat regulile rigide ale familiei și și-au astupat urechile atunci când a fost vorba despre critici.

Regele Eduard al VIII‑lea a abdicat pentru amanta sa

Wallis Simpson a rămas o figură vie în istorie pentru că tocmai pentru ea Regele Eduard a renunțat la datoria cea mai de preț. Femeia avea un divorț la activ atunci când l-a întâlnit pe Rege și era recăsătorită cu un ofițer american. Aceasta nu era o frumusețe răpitoare și nici prea tânără, dar cu inteligență și mult șarm a reușit să îi ia mințile șefului Bisericii Anglicane.

Principesa Margareta, sora mai mică a Reginei Elisabeta a II-a

Înălțimea Sa Regală Principesa Margaret a fost o prezență fabuloasă. Aceasta era sufletul petrecerilor, era un personaj bine văzut în lumea mondenă a vremurilor și adora să fie mereu în prim-plan drept sora distractivă și sociabilă. În timpul acesta, Regina Elisabeta a II-a îi reproșa faptul că titlul moștenit din naștere îi aduce mari responsabilități pe care ea nu le-ar putea înțelege vreodată.

Prințesa Diana a sfidat Casa Regală

Prințesa Diana este și acum cel mai iubit membru al Casei Regale a Marii Britanii. Aceasta a murit într-un accident tragic, dar nu a fost uitată de oamenii care au denumit-o ,,Prințesa inimilor”. Cea din urmă a încercat mulți ani să ascundă nefericirea simțită, jignirile aduse de soț și comportamentul rece primit din partea lui. Prințesa a decis să își ia soarta în propriile mâini și să divorțeze de cel care acum este Rege la mulți ani după ce toată lumea aflase că a înșelat-o.

Prințul Harry a renunțat la titlul moștenit pentru iubire

Prințul Harry a renunțat la titlul moștenit și la îndatoririle oficiale în anul 2020, iar de atunci s-a distanțat de întreaga familie și s-a mutat alături de soție și cei doi copii în California. Ducele de Sussex a continuat să îi dezamăgească pe cei dragi după ce recent a scos o autobiografie în care își spune partea de adevăr și în care îi pune la zid pe fratele, tatăl și mama vitregă.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments