Fiica lui Marius Vizante a participat la ,Vocea României’ 2023. Tudor Chirilă: ,,cred că aș putea să fac foarte multe lucruri cu vocea ta”

A șaptea rundă a audițiilor pe nevăzute din cadrul emisiunii ,Vocea României’ a surprins cu un nume necunoscut publicului până acum. Foarte puțini știau că fiica actorului Marius Vizante are o voce impresionantă.

Iată că fanii artistului au descoperit-o acum și pe tânăra Katia Florea, care a reușit să întoarcă două dintre scaunele juraților emisiunii de la Pro TV.

Cea din urmă are doar 16 ani, este elevă la Colegiul Național ,Gheorghe Lazăr’ și este pasionată de artă. În noua ediție, fata a ales o piesă extrem de dificil de interpretat de la trupa ,Nothing But Thieves’, care a reușit încă din primele acorduri să îl facă pe Tudor Chirilă extrem de curios.

„Aoleu, Nothing But Thieves…asta e o piesă mare de tot. Dacă o dă și bine…”. Interpretarea concurentei i-a întors pe Smiley și Tudor Chirilă.

„Katia, ai cântat foarte bine piesa asta! Eu sunt fan Nothing But Thieves. Mi-a părut rău că i-am ratat la Electric Castle anul ăsta că nu am putut să ajung…

Am văzut că ai modificat un pic piesa, ai adus-o un pic la tine și nu e o piesă ușoară. E foarte greu de cântat acolo sus. Cred că aș putea să fac foarte multe lucruri cu vocea ta. Dă-mi, te rog, această șansă”, a spus Tudor Chirilă, care a fost în cele din urmă ales de Katia pentru următoarele etape.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments