Finală America Express: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dezvăluiri după ce au câștigat show-ul de aventură

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost cei care au câștigat celebra emisiune de aventură. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au pierdut la mustață marele premiu de 30.000 de euro, dar și titlul râvnit. După competiție, cei doi comedianți au oferit și primele reacții despre experiența trăită pe Drumul Aurului.

Vedetele au reușit să ducă la final cele două mii de kilometri din America pline la tot pasul cu provocări care mai de care mai periculoase. Iată că deși puțini le dădeau șanse de câștig, ei au reușit să ajungă până în ultima ediție a proiectului care a încheiat acum sezonul cu numărul 5.

„Eram doi nebuni care nu înţelegeau ce se întâmplă. N-am muncit pentru ceva atât de mult în viaţa mea. A fost o aventură şi un carusel… Nu se compară cu absolut nimic!”, a adăugat Nelu Cortea.

„Am trăit în niște condiții incredibile”, a spus Cătălin Bordea la testimonaile, înainte de a afla că sunt câștigătorii. „Este o competiție foarte grea și faptul că am ajuns în finală ne face să avem și mai mare încredere în noi”, a spus și Andreea Bălan.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments