Samsung Galaxy Note 10

Galaxy Note10: Smartphone-ul puternic creat pentru a aduce pasiunile la viață

Cel mai puternic Galaxy Note este special gândit pentru productivitate, dar și creativitate, datorită noului

S Pen și a camerei prograde – și vine în două dimensiuni

București, România – 07 August, 2019 – Samsung Electronics a prezentat astăzi Galaxy Note10, o nouă gamă de smartphone-uri premium, care îmbină design-ul elegant cu performanțe puternice și instrumente de productivitate pentru a ajuta utilizatorii să profite la maximum de fiecare moment. Inspirat de o generație care trăiește prin îmbinarea vieții profesionale cu cea socială, Galaxy Note10 oferă utilizatorilor libertatea de a lucra așa cum își doresc și de a-și demonstra spiritul creativ. Ani de zile, seria Galaxy Note a ajutat milioane de utilizatori fideli din întreaga lume să-și dezvolte pasiunile și să își atingă obiectivele personale și profesionale, iar acum, Samsung Galaxy Note10 continuă tradiția punând la dispoziție acestora tehnologia necesară pentru a realiza mai mult din ceea ce le place.
„Încă de la început, Galaxy Note a impresionat cu cele mai bune tehnologii și caracteristici de top. Galaxy Note 10 redefinește această promisiune pentru utilizatorul modern, loial Note, care își folosește smartphone-ul pentru a duce productivitatea și creativitatea la următorul nivel și
care trece cu ușurință de la idei la sarcini clare. Fiecare element din Galaxy Note10 a fost conceput pentru a ajuta utilizatorii să obțină mai mult. Fie că lucrează la un proiect complex pentru muncă, editează un videoclip sau se relaxează cu jocul mobil preferat, Galaxy Note10 îi va ajuta să ducă la bun sfârșit task-urile mai eficient și mai bine”, a declarat DJ Koh, președinte
și CEO al diviziei IT și Comunicații Mobile, Samsung Electronics.
DESIGN SPECIAL CREAT PENTRU O EXPERIENȚĂ PREMIUM

Display-ul lui Note 10 este cel mai bun display de la Samsung de până acum.


 Editare video rapidă și ușoară: Odată ce și-au înregistrat videoclipul, utilizatorii Galaxy Note10 pot edita din mers direct de pe telefon, fără a avea nevoie de echipament suplimentar. Editorul video este integrat în S Pen, astfel încât utilizatorii pot alege exact partea pe care doresc să o decupeze, utilizând S Pen-ul. Pentru creatorii care au nevoie de un control și mai mare asupra materialelor video, Adobe Rush 4 pe Galaxy Note10 oferă o suită sofisticată de instrumente de editare, care devin și mai eficiente cu ajutorul lui S Pen.
 Înregistrare ecran: Pentru gamerii care doresc să adauge o anumită personalitate streaming-urilor sau pentru vloggerii care doresc să își îmbunătățească calitatea tutorialelor video, Galaxy Note10 introduce funcția Înregistrare Ecran. Puteți captura ușor imaginile de pe ecran, opta pentru opțiunea picture-in-picture pentru a adăuga reacții și folosi S Pen pentru a face mențiuni direct în video.
 AR Doodle și 3D Scanner: Galaxy Note10 integrează cele mai noi capabilități AR și 3D în cameră. Alături de obiectivul cu unghi ultra-larg, Note10 pune la dispoziție un mediu cu totul nou creatorilor de conținut. Alături de AR Doodle, utilizați S Pen-ul pentru a personaliza fotografiile cu desene dinamice, efecte și animații. Iar cu ajutorul 3D Scanner 5 , o noutate impresionantă în seria Note, camera Depth Vision poate face o scanare a oricărui obiect 6 și o poate transforma instantaneu într-o imagine dinamică 3D.
4 Adobe Rush se poate descărca
5 3D scanner se poate descărca

 Modul Nocturn: Oamenii fac multe selfie-uri în condiții de luminozitate scăzută – la cină, la concerte sau când se bucură de un apus de soare. Modul Nocturn, disponibil acum și pe camera frontală, permite utilizatorilor să surprindă selfie-uri de calitate indiferent de condițiile de lumină.
PERFORMANȚĂ MAXIMĂ PENTRU UTILIZATORII EXPERIMENTAȚI
Utilizatorii Note își folosesc telefoanele pentru absolut orice – nu doar pentru îndeplinirea activităților de zi cu zi, ci și pentru proiectele lor mari: fie că e vorba de gestionarea sarcinilor de lucru, editarea videoclipurilor pentru canalul de social media sau crearea de ilustrații cu S Pen.
Pentru a-i ajuta să facă totul mai eficient, Galaxy Note10 vine cu un hardware de nivel superior și specificații de top.
 Încărcare Super Fast Charging: Galaxy Note10+ permite o încărcare prin încărcătorul de 45W 7 , astfel încât în doar 30 de minute, utilizatorii își pot încărca telefonul complet pentru a-l utiliza pe durata întregii zile 8 .
 Wireless PowerShare 9 : Note10 vine cu Wireless PowerShare. Utilizatorii își pot încărca wireless Galaxy Watch, Galaxy Buds sau un alt device compatibil Qi cu ajutorul telefonului lor Galaxy Note10.
 Gaming: Pe măsură ce jocurile mobile devin foarte bogate în procesare și grafică, cele mai bune experiențe de joc necesită specificități de top. Galaxy Note10 prezintă cel mai subțire sistem de răcire din lume, care oferă performanțe optime în timpul jocului fără a afecta designul subțire și elegant. Cu ajutorul funcției Game Booster bazată pe AI, Galaxy Note10 optimizează performanța și consumul de energie în funcție de joc. Iar cu serviciul de streaming PlayGalaxy Link P2P, utilizatorii pot să continue jocul de unde au rămas și să se joace în mișcare fără a avea nevoie de stocare locală.
 Hyper-fast Speeds: Cu opțiunile LTE și 5G, utilizatorii Note10 pot profita din plin de cea mai rapidă viteză a operatorilor de telefonie mobilă. Galaxy Note10+ 5G valorifică întreaga putere a generației viitoare de rețele pentru streaming video de înaltă rezoluție, descărcare de conținut rapid și streaming de jocuri grafice în timp real.
Permițându-ne să facem tot ce ne place, la viteză mult mai rapidă, Note10+ 5G schimbă modul în care consumăm conținutul și ne conectăm cu prietenii și familia. UN PORTAL SPRE ECOSISTEMUL GALAXY Galaxy Note10 se află în centrul ecosistemului Galaxy, o gamă de produse și servicii premium care oferă experiențe ce le fac utilizatorilor viața mai ușoară și mai conectată. Accesoriile
precum Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Tab S6 îi ajută pe aceștia să facă mult mai multe lucruri,
chiar și când sunt în mișcare.
6 Dimensiunea scanabilă cu 3D Scanner este limitată la 10x10x10cm și 80x80x80cm
7 Încărcătorul de 45W poate fi achiziționat separat
8 Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, tiparele de utilizare și alți factori. 9 Există posibilitatea ca funcția Wireless PowerShare să nu funcționeze cu accesorii sau huse care nu sunt Samsung. Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul rețelei

Samsung oferă utilizatorilor o experiență Galaxy conectată și convenabilă. Samsung Health îi ajută pe utilizatori să își atingă obiectivele de sănătate printr-o monitorizare atentă. Samsung Knox le protejează datele cu soluții de securitate de calitate. Bixby, platforma de inteligență artificială de la Samsung, oferă suport integrat pentru a vă face viața mai ușoară, mai organizată și mai conectată.
Galaxy Note10 – disponibilitate
Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ vor fi disponibile în următoarele nuanțe: Aura Glow, Aura White și Aura Black începând cu 23 August. Precomenzile vor fi disponibile în perioada 8 – 22 august, ca parte a programului de Trade-in, disponibil la partenerii Samsung. Clienții care înregistrează o precomandă pentru noile Galaxy Note și aduc un telefon vechi, în programul de Trade-In, pot beneficia de 450 RON 10 .
Pentru mai multe informații despre campania de Trade-in, vă invităm să accesați
https://images.samsung.com/is/content/samsung/p5/ro/preorder/regulament_preorder_galaxynote10.pdf.
Pentru mai multe informații despre seria Galaxy Note10, vizitați
https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-note10/.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments