Gala Smart City Industry Awards VII: premiile Categoriei Urban Age

Palatul Parlamentului a găzduit cea de-a VII-a ediție a Galei Smart City Industry Awards. Evenimentul de excepție a fost organizat de către Asociația Urbană Smart City – ARSC, sub patronajul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Tema principală a Galei a fost ,,Sustenabilitatea”, ediție care a marcat și recunoașterea și premierea persoanelor și instituțiilor sau a companiilor care au reușit să se adapteze tehnologiei inovatoare pentru a ajuta comunitățile să se dezvolte. De asemenea, în cadrul secțiunii Urban Age au fost acordate premiile pentru acesta an.

Laureații au fost: Măriuca Ivan, Președinte și Membru Fondator al Fundației Crucea Alb-Galbenă România, Flaviana Rotaru, Președintele ROHEALTH, Irinuca Văduva, Director General ECDL, Petru Ștefan Thuma, Președintele Consiliului Județean Ilfov și Dani El-Khalil, COO&Executive Board Member Next Gen Farming.

,,La nivel European, fenomenul de îmbătrânire demografică continuă să se accentueze și să devină o problemă stringentă, care necesită atenție și soluții”, a afirmat Alexandra Dobre, Președinta Asociației Institutului Român pentru Îmbătrânire Activă.

,,În timp ce în statele Europene se vorbește tot mai mult despre îmbătrânirea activă și despre programe tot mai ample de incluziune socială a persoanelor vârstnice, în România, din păcate, acestea sunt tratata ca dependente de ajutor, consumatoare de bugete, o povară financiară prea mare de dus pe umerii economiei”, a mai subliniat aceasta.

5 1 vote
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments