Gala Bunei Vestiri: donații de zeci de mii de euro pentru femeile însărcinate aflate în nevoie

Concertul caritabil Gala Bunei Vestiri care a fost organizat pe 25 martie a avut scopul de a ajuta femeile însărcinate aflate în nevoie. Cei veniți la evenimentul organizat de către Asociația Life Call alături de Radio România au ajutat astfel la strângerea a peste 30 de mii de euro.

Nu mai puțin de 852 de persoane au fost prezente și au contribuit prin sponsorizări și achiziționarea biletelor de gală.

De asemenea, acestea au continuat cu succes misiunea Asociației Life Call de a dezvolta prima platformă digitală de consiliere online gratuită a femeilor însărcinate în nevoie și de a le oferi acestora ajutoare materiale financiare.

”Pentru mine a fost un adevarat REGAL, un omagiu adus vieții într-o zi atât de însemnată pentru noi creștinii ortodocsi – ziua de Buna Vestire. Mă bucur că atâta lume s-a alăturat cauzei și că prin Life Call vocea femeilor însărcinate aflate în nevoie se face auzită.

Mulțumesc fiecarui artist în parte și tuturor celor care au făcut posibilă desfășurarea acestei gale, deopotrivă spectatori și sponsori. Fară comunitate și ajutorul Domnului, binele nu se poate face!” a declarat Adelina Fronea, președinta Asociației Life Call.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments