Maurice Munteanu, scos din sărite de una din concurentele de la ,Bravo, ai stil’: totul a pornit de la o întrebare de cultură generală

Sezonul cu numărul 8 al emisiunii ,Bravo, ai stil’ aduce din ce în ce mai multe tensiuni în platou. De data aceasta, Maurice Munteanu este scos din minți de una din concurentele de la care avea așteptări foarte mari.

Mai exact, juratul show-ului de modă o pune la zid pentru a 3-a oară pe Sorina Badea, absolventă a Facultății de Arte Plastice din cadrul Universității de Arte București.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a reușit să îl facă să-și piardă cumpătul după ce bărbatul i-a pus o întrebare de cultură generală. Maurice Munteanu a subliniat că unele domnișoare din emisiune „habar nu au ABC-ul și noțiunile de bază”.

Întrebările au fost: „Cine a popularizat conceptul Little Black Dress”, „Cum este caracterizat stilul RETRO” și „Ce înseamnă termenul PRET-A-PORTER”, dar Sorina a refuzat să mai scrie la un moment dat răspunsurile pentru ,a nu scrie un răspuns greșit.’

Maurice Munteanu: Mulțumesc fetelor. Vreau să încheiem Ilinca, cu o ultimă întrebare. Vreau să încheiem rotund acest mini test cu o întrebare, nu că banală, ci banalisimă. Cine este designerul casei de modă „Saint Laurent” la ora actuală? Cine știe să ridice mâna. Sorina? „Bravo dragă. Băi, eu aș intra sub masă. Ilinca, îți spun foarte sincer că mie mi s-a făcut rău. Mi-e rău în acest moment! Fizic, mi-e rău de nervi.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments