#IndagraFood2023 FoodTech și sustenabilitate în industria alimentară

Dacă vrei să fii promotor activ al valorilor sustenabilității în afaceri, te invităm să participi ca expozant la #IndagraFood2023. Timp de 5 zile, ai ocazia să prezinți tendințele și inovațiile din sectorul alimentar în fața unui public specialist și în cadrul unui mediu de business.

Târgul internațional pentru industria alimentară se desfășoară în perioada 25 – 29 octombrie, în pavilionul B2 al Centrului Expozițional, și este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Manifestarea promovează practicile responsabile de producție, echipamentele și tehnologiile care accelerează transformarea digitală a industriei, precum și soluțiile ecologice cu impact redus asupra mediului.

„Prin intermediul acestui eveniment ne propunem să impulsionăm dialogul și cooperarea dintre cei implicați în procesul de producție, distribuție și procesare a alimentelor și instituțiile cu rol de decizie, specialiștii renumiți din acest sector, dar și viitori profesioniști din domeniu. Mai mult decât atât, #IndagraFood2023 ne oferă și posibilitate de a readuce în discuție importanța sustenabilității în industria alimentară și necesitatea unei abordări inovatoare în ceea ce privește educația alimentară, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

#IndagraFood2023 se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și reprezentanților domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui.

Companiile care rescriu viitorul industriei alimentare și-au asigurat deja participarea la #IndagraFood2023 – ce mai importantă platformă de networking din domeniu. Nu mai sta pe gânduri, acest eveniment reprezintă o oportunitate unică pentru afacerea ta!

Pentru mai multe detalii despre conceptul ediției de anul acesta, nu ezita să ne contactezi echipa de organizare: mihaela.pane@romexpo.ro sau irina.ardeleanu@romexpo.ro

www.indagra-food.ro.

Program de vizitare:

25 – 28.10.2023, în intervalul orar 09:00 – 18:00

29.10.2023, în intervalul orar 09:00 – 16:00.

În aceeași perioadă se desfășoară și #INDAGRA2023Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei – cea mai importantă manifestare de profil din România.

Sursa: Romexpo

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments