#DentaRommedica2023 prezintă stomatologia viitorului și provocările medicinei moderne

Ești producător sau distribuitor de echipamente, aparatură și instrumente pentru clinici stomatologice, laboratoare de tehnică dentară sau cabinete medicale? Imporți consumabile necesare în desfășurarea activității stomatologice sau a medicinei generale? Oferi servicii specializate sau dezvolți tehnologii revoluționare pentru industria medicală sau farmaceutică? Atunci trebuie să participi ca expozant la #DentaRommedica2023.

Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară și Târgul internațional de medicină și farmacie au loc în perioada 12 – 14 octombrie, în pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Cele două manifestări aduc în prim plan tehnologiile digitale pentru stomatologia viitorului și soluțiile moderne care răspund provocărilor medicinei generale.

#DentaRommedica2023 se adresează medicilor stomatologi, farmaciștilor, celor care practică medicina generală, specialiștilor și antreprenorilor din industria medicală, precum și studenților de la universitățile de profil.

Liderii industriei și-au asigurat deja locul. Hai și tu alături de ei! Termenul limită de înscriere ca expozant este 30 iunie.

Pentru mai multe detalii despre conceptul ediției de anul acesta, nu ezita să ne contactezi: mihaela.pane@romexpo.ro sau romexpo@romexpo.ro.

www.denta.ro

www.rommedica.ro

Sursa: Romexpo

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments