,,Beach, please!”: totul despre cel mai așteptat festival urban din 2023

„Beach, Please!” este cel mai mare și mult așteptat festival urban din România! Fanii stilului menționat vor avea în fața lor peste 50 de artiști de renume din zona de hip-hop, trap și rap.

Distracția va avea lor la malul mării în Costinești în perioada cuprinsă între 29 aprilie și 1 mai, iar printre invitații de seamă pentru zilele de spectacol fără încetare se numără: B.U.G. MAFIA, Puya, Deliric, Grasu XXL, SPIKE, Dragonu AKA 47, Chimie, Puya, NANE, Killa Fonic, Șatra BENZ, IAN, Oscar, Rava, Amuly, Marko Glass, Petre Ștefan, OG Eastbull și mulți alții.

„’Beach, Please!’ este, într-adevăr cel mai mare festival de muzică urbană din România de până acum și suntem fericiți că suntem o parte din acest proiect. Îi așteptăm acolo pe toți cei ce iubesc muzica rap și trap pentru că va fi un show impresionant și artiștii vor aduce tot ce au mai bun pe scenă.

Se aduce un cort din Olanda de mărimea unui stadion, un ecran LED de 400 de metri pătrați, va fi un sunet puternic, cred că va fi o experiență cu totul specială”, a spus Tata Vlad, BUG Mafia la Kiss FM.

Biletele au putut fi cumpărate începând cu data de 30 noiembrie 2022, iar chiar și acum mai sunt disponibile câteva abonamente până la 27 aprilie 2023 pe site-ul iabilet.ro. De asemenea, în cazul în care ai ratat achiziționarea lor, poți să îți asiguri intrarea chiar de la porțile festivalului.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments