Influencerul Selly scoate din buzunare 20.000 de euro pe lună: banii se duc „pe mâncare, chirie, vacanțe, transport, benzină“.

Andrei Șelaru este cunoscut deja de zece ani în mediul online sub numele de Selly. Băiatul în vârstă de 22 de ani se bucură de atenția publicului, cifre uriașe pe rețelele de socializare, notorietate și conturi pline.

Tânărul a acceptat recent provocarea de la ,,40 de întrebări cu Denise Rifai” și a venit în prim-plan cu dezvăluiri mai puțin știute de unii internauți care credeau că îl cunosc bine.

Acesta a ajuns acum să își permită să cheltuiască sume cuprinse între 10.000 și 20.000 de euro doar pentru necesitățile de zi cu zi, aparte de costurile de producție sau cele din propriile firme. Cel din urmă nu s-a sfiit să spună că cei mai mulți bani din întreținerea sa se duc „pe mâncare, chirie, vacanțe, transport, benzină“.

,,Pe plan personal – excluzând cheltuielile de producție, excluzând costurile pe care le au firmele mele – cheltuiesc între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. N-aș ști să spun o sumă exactă; cu siguranță mult. Sunt sume pe care mi le permit și încerc să fiu, pe cât posibil, cumpătat.

Poate nu pare, după aceste sume, însă, în momentul în care te obișnuiești cu un anumit stil de viață, tinzi să menții acel stil de viață și banii se cheltuie mai ușor decât ai crede. De fiecare dată când mă gândesc «oare cât am cheltuit luna trecută», răspunsul e mai mic față de extrasul de cont. Cheltuielile se adună foarte ușor“, a declarat acesta.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments