Kaufland România, colecție vestimentară creată de Cătălin Botezatu: articolele sunt disponibile pentru noul sezon

Kaufland România a lansat colecția vestimentară pentru sezonul de primăvară. Aceasta este creată de celebrul designer Cătălin Botezatu.

Fanii fostului jurat de la emisiunea ,,Bravo, ai stil” se pot bucura de ieri, 5 aprilie, de articolele care sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland din întreaga țară.

Lansarea marchează continuarea parteneriatului de lungă durată între retailer-ul iubit de români și cunoscutului designer, dar și angajamentul companiei de a susține designerii autohtoni și de a face moda de lux accesibilă pentru clienții de mai multe categorii.

Smart Fashion Spring by Cătălin Botezatu include piese vestimentare pentru femei și bărbați, iar majoritatea dintre ele sunt 100% din bumbac sau având bumbacul ca material predominant în compoziție.

,,Am gândit această colecție ca pe un manifest al veseliei și al poftei de viață, al stării de bine care ne încearcă la venirea primăverii. Toate piesele vestimentare sunt create într-un stil modern, în care primează confortul, fiind ideale pentru ținute casual cool”, a declarat Cătălin Botezatu.

„Lansarea colecției de primăvară reprezintă încă o etapă a colaborării îndelungate și de succes dintre Kaufland și Cătălin Botezatu. Prin colecțiile sale pe care le-am lansat, de-a lungul timpului, în magazinele noastre, am încercat să democratizăm luxul.

Am vrut să arătăm că hainele de designer pot fi adaptate oricărui buget, fără a face rabat de la calitate, tendințe sau aspectul estetic”, a adăugat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments