,Love Island România’: primele cupluri au fost formate

Show-ul nou de dating este aici și a trecut deja de primul episod care i-a ținut pe spectatori în fața micilor ecrane.

Tinerii veniți să își găsească marea dragoste au fost cuplați pentru prima oară. Cu toate astea, aceștia au posibilitatea să își încerce norocul și cu alți concurenți până ce finalul competiției îi va găsi alături doar de cel cu care speră să își înceapă un nou capitol din viață.

Ada, Alexandra, Gabriela, Josephinka și Mădălina au fost primele care au pășit în vila iubirii cu mari speranțe, dar și cu emoțiile care s-au stins după ce i-au cunoscut pe băieți.

”Fetelor, ne aflăm în fața primului moment important de la Love Island România, formarea cuplurilor inițiale. Pentru astăzi, regulile sunt foarte simple, o să vă prezint băieții rând pe rând, voi vă veți arăta intenția de a forma un cuplu, după care fiecare băiat are dreptul să aleagă cu cine dintre voi va merge mai departe”, le-a spus Alina Ceușan.

Din păcate, nu toți au plecat mulțumiți de la primele nominalizări, dar au fost nevoiți să se supună totuși regulilor jocului. Amintim că emisiunea este difuzată de marți până vineri, de la orele 23:30, pe Pro TV.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments