Magazine de jucării din București: de unde poți să cumperi cele mai frumoase cadouri copiilor tăi?

Cu siguranță o noapte petrecută într-un loc de joacă sau într-un magazin de jucării este visul oricărui copil. Deși acest lucru nu este posibil în realitate, mulți dintre ei continuă să spere ca părinții să îi uite într-o astfel de locație.

În Capitală există multe astfel de magazine la care adulții apelează pentru a le face o bucurie celor mai mici. Află că totuși puține dintre ele au optat pentru a comercializa exclusiv jucării pentru că au preferat un profil mixt. De asemenea, primele trei locuri din top sunt ocupate de Noriel, Varuna și Smyk.

Noriel: are un spațiu generos în mall-ul din Cotroceni și cel mai probabil cele mai bune oferte de pe piață. Magazinul are jucăriile expuse pe categorii clare – în funcție de brand-uri, lucru care ușurează munca părinților.

Varuna: se află tot în mall-ul din Cotroceni și are un profil exclusiv bazat pe jucării, dar se bucură de un spațiu mai restrâns decât Noriel.

Smyk: retailer-ul polonez are un spațiu generos în mall-ul menționat, produse accesibile și poziționate pe segmentul de prețuri medium și premium.

Diverta: locația este mai cunoscută de majoritatea părinților, fiind una mai veche pe piață. De asemenea, ea este vizitată în special de adulții care au un buget mai mic pentru cadourile de Crăciun ale copiilor.

Montefiore: este celebru în special ca brand de haine pentru micuți, dar are și un magazin în Unirea Shopping Center cu jucării. Prețurile de aici sunt medii spre mari, dar oferta este una complexă.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments