Un norişor pufos se răspândeşte în toată România

Un norişor pufos se răspândeşte în toată românia

Din pacate sau din fericire nu este vorba de un nor ce aduce ploaia asa ca ne putem linisti, este vorba despre Maudeco, un laborator de de design din Romania ce produce niste norisori decorativi iluminati.  Hai sa vedem mai bine despre ce este vorba si sa le aflam povestea norilor maudeco spusa cihar de Florin Gheorghe, omul ce a dezvoltat aceasta idee !

Maudeco - Norisori iluminati

Maudeco – Norisori iluminati

 

 

Totul a început când motanul meu, pe nume Mau, în călătoria lui spre cunoaștere a universului, a descoperit o pernă. Nu era orice pernă, cum nici Mau nu este orice motan, era cea mai importantă pernă din univers. Mau simțea nevoia să își ascută ghearele, iar cum orice spațiu în care putea face asta era deja compromis, a recurs la singura variantă disponibilă: perna mea. În tot acest timp, eu îmi vedeam de treaba mea, experimentând noi tehnologii în domeniul informaticii și automatizării, ocazional purtând conversații filosofice cu motanul meu, miau în sus, miau în jos. Însă ce nu știam eu era ce punea la cale motanul meu somnoros, se așezase frumos pe pat, căutându-și un loc în care să doarmă, mulțumindu-se în cele din urmă cu perna mea. A început să își bage ghearele în pernă, descoperind că ceva se ascunde dincolo de fața de pernă, ceva pufos, ca el. Curiozitatea l-a împins către noi orizonturi, patul era plin de puf. De aici a apărut Maudeco, o combinație dintre creativitatea unei pisici și dorința de a îmbina tehnologia cu elemente din natură.

ÎNCEPUT
În noiembrie 2017, am început Maudeco ca un simplu proiect personal, experimental, dezvoltat din pasiune, cu scopul de a face o contribuție importantă mediului înconjurător, folosind pe cât posibil materiale obținute prin reciclare. Ulterior, proiectul a căpătat amploare, înclinându-se către noi posibilități.

Maudeco - Norisori colorati pete tot

MISIUNE
Maudeco este un laborator de design din România, unde confecționăm obiecte decorative, sisteme de iluminat inteligente și mobilier în stil minimalist și elegant. Echilibrul perfect dintre funcțional și artistic îl obținem prin combinarea de elemente uzuale, cum ar fi lumina, un element necesar vieții, și simplitatea. Așa am ajuns la ideea norilor inteligenți, ca fiind o sursă de iluminat ambientală, potrivită oricărui mediu de relaxare, spațiu comercial, restaurant, pub, etc. Tot ce facem aici, facem cu drag, din pasiune, iar asta schimbă totul.

Daca iti place poti citi si: 5 lucruri care fac din Bucureşti un oraș super cool

NORISORII MAUDECO – DESCRIERE PRODUS
Pentru fiecare dintre noi este important ca mediul în care petrecem cel mai mult timp să fie unul plăcut și relaxant, de aceea Maudeco vine în întâmpinarea voastră cu o soluție smart menită să-ți asigure un minim de comfort în casa ta, pe lângă asta, ai văzut ce pufoși sunt? Acest tip de nor este ideal pentru a creea un mediu ambiental plăcut și călduros, funcționează la o tensiune de 220V și este confecționat din material hipoalergenic. Norisorul este usor de intretinut, fiind necesara o curatare usoara odata la doua luni cu un feon pe intensitate mica sau medie, inlaturand eventualul praf depus pe el. Prin natura materialului el este antistatic si refuza asezarea prafului pe materialul pufos. Fiecare produs Maudeco este confectionat cu grija si pasiune din materiale de cea mai buna calitate. Lumina patrunde in camera ta printr-un abajur pufos dintr-un material hipoalergenic, creand un ambient placut pentru intreaga familie. Norisorul este usor de intretinut, odata la 2 luni se curate cu un feon setat la intensitate medie pe modul de aer rece, pentru indepartarea particulelor de praf depuse in timp.

Nor ambiental cu stativ

Nor ambiental cu stativ – Click pe fotografie pentru produse

Nor ambiental suspendat

Nor ambiental suspendat – Click pe fotografie pentru produse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorii de produse

Ambientali – Călduroși, mândri și pufoși, oferind căminului tău o lumină ambientală plăcută, potrivindu-se perfect în orice încăpere, sunt mereu pregătiți să aducă un plus de stil casei tale!
Reactivi – Norișorii interactivi sunt cei care răspund mediului înconjurător prin lumină și culoare, fie că vorbești cu ei sau asculți melodia ta preferată!
Inteligenti – Fie că vrei să te relaxezi, să asculți melodia ta preferată, sau să verifici temperatura și umiditatea camerei tale, norișorii inteligenți sunt pregătiți să îți sară în ajutor!

Echipa

Mau - Creative Director

Mau – Creative Director

Ii gasiti aici:

Website: Maudeco.ro

Facebook: Maudeco

Instagram: Maudeco

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments