Moment controversat la ,Românii au talent’: o cântăreață cu potențial a fost eliminată și criticată de jurați

Andreea Eliza Irimia are 19 ani și a reușit să stârnească un val de controversă din cauza prestației sale. Fosta concurentă de la ,Românii au talent’ a fost eliminată din cadrul show-ului, după ce a fost criticată aspru de jurați.

Chiar dacă și Andra a recunoscut că Andreea are talent, forță și o voce bună, cea din urmă a fost totuși eliminată din emisiunea de talente. Mulți dintre fanii proiectului de la Pro TV nu au înțeles de ce ea a a fost nevoită să plece acasă. În timpul acesta, jurata a explicat că momentul său nu a fost pe măsura așteptărilor.

„Andreea, ai o voce foarte frumoasă. Dar trebuie să înveți să oferi cât trebuie, nu să dai totul dintr-o dată. Pentru mine a fost prea mult. Îmi pare rău, pentru că, la ce aptitudini ai, chiar nu a fost o prestație așa cum trebuia. E nedrept ce se întâmplă acum. Practic, tu cânți foarte bine, dar dând prea mult nu a fost ce trebuie”, a spus Andra.

„Câteodată, aptitudinile și talentul nu sunt de ajuns pentru un astfel de show, trebuie ca momentul să-ți iasă bine. Noi vedem că ai voce, ai forță, ai tot ce-ți trebuie, dar dacă momentul nu ți-a ieșit bine, noi trebuie să judecăm asta“, a spus Bobonete.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments