Prima eliminare de la ,Bravo, ai stil’: Jasmine este concurenta care părăsește sezonul 8 al competiției de modă

Gala recentă a emisiunii ,,Bravo, ai stil” a venit cu un deznodământ trist pentru una din concurente. Mai exact, Jasmine a fost prima participantă din sezonul 8 care a părăsit emisiunea de modă.

În pericol de eliminare au fost Luiza, Jasmine, Milena și Constanția, după steluțele primite de la Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu pe parcursul săptămânii. De asemenea, voturile primite de la fete au contat într-o măsură impresionantă.

„Ești o minune și ne bucurăm că te-am cunoscut și că ne-ai lăsat să te descoperim și sper că a fost o experiență superbă în viața ta”, i-a spus Ilinca Vandici Jasminei.

Tânăra a încercat pe tot parcursul discursului său să își țină în frâu lacrimile, iar la final a mărturisit că se simte nedreptățită pentru că a fost eliminată.

„Oricine, orice spune, nu eram persoana care merita (n.r.: să plece), dar așa s-a vrut. Nu vreau să-mi dau cu părerea. Fetele știu, poate nici pentru ele nu meritam, poate pentru unele da. Eu le urez baftă în continuare tuturor și, de acum, preferatele mele sunt Iris și Sorina și le voi susține, sper să nu se schimbe ceva pe parcurs.

Nu sunt supărată, sunt dezamăgită. Mi-a plăcut, a fost o experiență, și le țin pumnii colegelor de care am zis, Sorina, Iris, Alina, cred că merită, la fel cum merit și am meritat și eu, doar că n-a fost să fie”, a declarat aceasta.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments