Nikki McCoy cântă în Zexe Herăstrău pe 16 iunie: bucureștenii sunt așteptați la o seară cu muzică pop & soul la superlativ

Nikki McCoy vine vineri, 16 iunie, la Zexe Herăstrău pentru a le aduce bucureștenilor distracția de la final de săptămână. Spectatorii vor putea auzi cele mai frumoase și cunoscute hit-uri pop & soul fredonate de solista internațională.

Alături de Nikki vor fi și Flavius Teodosiu și Irvin Doomes. Amintim că celebra cântăreață a lucrat cu Whitney Houston și a început să cânte pe scenele din România încă din 2011.

Aceasta abordează aproape toate genurile muzicale precum: gosspel, soul, pop, R&B sau jazz. Experiența marcantă din cariera sa a fost după ce a reușit să facă parte din backing vocals-ul regretatei cântărețe.

Cu toate astea, a cântat și alături de Gloria Gaynor, Jennifer Rush și mulți alți artiști. De această dată, ea îi așteaptă pe români în locația menționată, pe 16 iunie, de la orele 20:30, la o petrecere în toată regula.

Cei care doresc o seară fără cusur trebuie să știe că biletul de acces este 75 de ron și poate fi achiziționat de pe pagina oficială a localului.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments