Cătălin Scărlătescu, mărturisire șocantă pentru fanii ,Chefi la cuțite’: ,O las mai moale cu televiziunea’

Gina Pistol a fost cea care în urmă cu un sezon a decis să părăsească show-ul culinar pentru a se putea bucura de sarcina sa. Iată că acum Cătălin Scărlătescu vine cu o mărturisire șocantă pentru fanii emisiunii. Celebrul bucătar le-a spus telespectatorilor motivul pentru care ar părăsi proiectul.

Bucătarul a menționat că o să se retragă din televiziune în momentul în care în viața sa își va face apariția un copil. Amintim că bărbatul are o relație deosebită cu Doina Teodoru, iar cei care îl iubesc așteaptă cu nerăbdare să îl vadă la altar, dar și în rolul de tată.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit (nr. la emisiune), atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma… Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță.

Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul.

Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit fanatik.ro.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments