Cele mai frumoase locuri de joacă pentru copii din București

Majoritatea părinților din zilele noastre obișnuiesc să își ducă micuții la locuri de joacă pentru a se distra extra după ore sau pentru a se bucura de activitățile deosebite din astfel de zone special amenajate pentru micuți. Iată care sunt cele mai cunoscute și deosebite din Capitală!

The Clouds: locația se află în Sectorul 1 și pune la dispoziție copiilor toate jocurile pentru o petrecere aniversară de neuitat. De asemenea, părinții pot sta comod în zona bistro în timp ce cei mici se distrează pe cinste.

Kiddo Play Academy: se află la Băneasa Shopping City și își așteaptă invitații cu mare drag în cei peste 1.200 de mp care construiesc un oraș imaginar unde și cei mai năzdrăvani obosesc.

Baby Spa: locul de joacă din Aviației este dotat cu tobogane, tunele, serpentine și o saltea gonflabilă imensă ce cuprinde și o piscină cu bile. De asemenea, copii pot testa tot aici nenumărate jocuri educative într-un mediu plăcut și sigur.

Puzzle Rooms: locația este una mai deosebită pentru că oferă locuri de joacă pentru întreaga familie. Mai exact, aduce în prim-plan un Room Escape potrivit pentru toate categoriile de vârstă.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments