Un nou film despre Freddie Mercury? Chitaristul Brian May este interesant de rolul regretatului solist dintr-o posibilă nouă producție de succes

Filmul „Bohemian Rhapsody” a deschis apetitul actorilor care vor să spună poveștile starurilor ce au trecut în neființă. Acum, Brian May și-a exprimat interesul pentru un posibil nou film care să îl aibă în prim-plan pe regretatul Freddie Mercury.

Mai exact, chitaristul trupei Queen a menționat acest detaliu în cadrul emisiunii de pe SiriusXM „Trunk Nation With Eddie Trunk”.

,,Există un adevăr în faptul că am discutat despre asta şi încă o facem. Am adora să facem un sequel. Totul e să găsim scenariul potrivit. Ne-a luat 12 ani să găsim scenariul potrivit pentru primul film, deci nu e o surpriză faptul că nu e uşor. E o poveste acolo, s-au întâmplat foarte multe după finalul scenariului „Bohemian Rhapsody”.

Dar totuşi nu stiu dacă s-ar putea face un film din asta. Şi nu vrem să îl lansăm sau producem dacă nu suntem siguri că va funcţiona şi că va mişca oamenii în acelaşi mod ca şi originalul”, a spus cel din urmă.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments