Nouă concurentă în competiția ,Bravo, ai stil’: tânăra a reușit să impresioneze juriul de la prima defilare

Rebecca a intrat în competiția renumită de modă într-un mod original și a reușit imediat să îi impresioneze pe jurați de la simpla sa apariție. Noua concurentă a fost primită la fel de bine și de colegele sale de platou, care au ascultat mirate piesa pe care a defilat tânăra.

Cea din urmă a ales să își facă simțită prezența printr-o piesă compusă chiar de ea. Ulterior, aceasta a oferit câteva detalii despre viața sa personală.

„Dragilor, mă numesc Bumputu Rebeca, mulți mă știți ca și Becky Bachata probabil, sunt instructor de bachata. M-am născut în Brașov, tatăl meu este congolez, mama mea este româncă. Eu, ca personalitate, sunt fix ca vremea. Poate să fie și tornadă, și soare, și plăcut.

Am venit la „Bravo, ai stil!” ca să arat și partea mea creativă, pentru că de fiecare dată lucrez în proiectele altora, în coregrafiile altora, în sfârșit am găsit oportunitatea și ocazia să arăt ce pot și eu. Am vrut să-mi fac intrarea într-un stil original și atunci am zis, nu sunt cântăreață, dar am făcut efortul să fac o piesă și să compun ceva pentru emisiune, sper că a fost bine, încă tremur”, a spus Rebeca Bumputu în prima sa zi la „Bravo, ai stil”

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments