Iubirile misterioase ale Mariei Tănase din mahalaua bucureșteană

Celebra cântăreață de muzică populară s-a născut în mahalaua bucureșteană pe strada Livada cu Duzi. Aceasta a crescut într-o familie cu puține posibilități financiare, dar cu toate astea părinții ei au adus pe lume trei copii care le-au adus bucurii enorme.

Maria Tânăse a mers la Școala de Fete până să decidă să-și abandoneze studiile în urma notelor proaste. La doar 15 ani merge la un concurs de Miss, dar pierde proba costumelor de baie.

Cu toate astea, reușește să îi atragă atenția unui medic tânăr cu care trăiește o scurtă poveste de iubire care se încheie cu un avort la numai 16 ani.

Solista nu a mai putut rămâne mai apoi niciodată însărcinată din cauza acestui fapt, lucru care o marchează tot restul vieții. Câțiva ani mai târziu, la 25 de ani, îl cunoaște pe Constantin Brâncuși la o expoziție internațională, iar în ciuda diferenței de vârstă se îndrăgostește de el.

Sculptorul îi întoarce sentimentele, dar cel din urmă este de departe ultimul bărbat al solistei. Legenda arată că în apartamentul ei de la Hotel Intercontinental veneau mai mulți domni pe care ea i-ar fi iubit cu sinceritate. Cu toate astea, singurul cu care s-a căsătorit a fost Clery Sanchelarie.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments