Detalii despre cele 5 fete ale Regelui Mihai: cum au trăit?

Regele Mihai a avut 5 fete, dar cu toate că au fost de-a lungul timpului în vizorul tuturor se știu puține detalii despre moștenitoarele sale. Cine sunt acestea și ce amănunte sunt cunoscute despre ele?

Principesa Margareta: este custodele Coroanei și este prima născută din Familia Regală Română, fiind descendentă a Familiei Regale a Marii Britanii. Aceasta a cunoscut-o pe regretata Regina Elisabeta a II-a în momentul în care avea 3 ani, iar partenerii săi de joacă au fost nimeni alții decât Regele Charles și Prințesa Anne.

Principesa Elena: ea a fost a doua fiică a Majestății Sale care și-a petrecut copilăria în Anglia, alături de surori. De-a lungul vieții s-a dedicat acțiunilor caritabile și încă o mai face alături de succesoarea tronului.

Principesa Irina: dintre toate cele 5 fiice ale cuplului regal, Irina a fost cea care a ieșit în prim-plan cu viața sa controversată. Mai exact, ea a fost acuzată că ar fi organizat concursuri cu păsări, ulterior a fost exclusă din Casa Regală și i s-a retras titlul de Principesă a României. De asemenea, și descendenții săi au fost excluși de la succesiunea la tron.

Principesa Sofia: este cea de-a patra fiică a Regelui Mihai și Reginei Ana. Cea din urmă a studiat la o școală de prestigiu din Elveția, dar și cursuri de Arte Frumoase, reușind să expună și câteva lucrări.

Principesa Maria: este cea mai mică dintre surori. Aceasta s-a născut în exil la Copenhaga pe 13 iulie 1964, timp în care tatăl său se afla la New York. Principesa și-a petrecut mulți ani în America, a studiat puericultura, a lucrat în domeniul relațiilor publice, dar și în consultanță privată.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments