Nouă eliminare la America Express: Puya și Melinda părăsesc Drumul Aurului

Ediția de aseară de la ,,America Express” a fost una plină de emoții și cu un final neașteptat pentru prezentatoarea show-ului, dar și pentru cei rămași în concurs.

Din păcate, cursa pentru ultima șansă i-a scos acum din proiect pe cei doi soți care au fost deliciul emisiunii până acum. Echipele rămase au fost șocate de faptul că aceștia nu vor mai continua Drumul Aurului.

„Au avut o zi de cursă ca într-o telenovelă. Cu suspans, cu acțiune, cu răsturnări de situație, cu Cenușărese”, a descris Irina Fodor cursa pentru ultima șansă la Antena 1.

Fanii artistului din trupa ,,La Familia” și-au luat adio de la el, după ce victorioși au ieșit Jean Gavril și Dinu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

„Această pereche ne-a întrecut orice așteptare. Am descoperit niște oameni complet altfel decât ar fi bănuit oricine. O familie adevărată. Unită, minunată, veselă, simpatică. Nu este poate romantismul clasic cu petale de trandafiri, dar se vede susținerea constant. Se vede că sunteți unul lângă celălalt și la bine și la rău”, a spus prezentatoarea America Express.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments