Nuami Dinescu revine pe micile ecrane din toamnă: actrița a început filmările pentru comedia romantică “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Nuami Dinescu revine pe micile ecrane în serialul românesc “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”! Actrița va interpreta personajul Cocuța, unul foarte ofertant ce îi va face cu siguranță pe telespectatori să râdă.

După o pauză după celebrul serial ,Adela’, blondina revine în fața publicului tot în rolul de menajeră, dar de această dată în casa lui Victor Pop, interpretat de Matei Negrescu, protagonistul serialului.

În tot acest timp, Cocuța și Lenuța vor reuși să aducă zâmbetul pe buze tuturor cu ajutorul acțiunilor lor de spionaj asupra vecinilor.

,,Cocuța este întâi de toate asistent personal și se ocupă și de menaj, dar o să vedeți că ea nu face nimic. Personajul este foarte drăguț, să-ți spun drept, la câte seriale am văzut eu acum, în capul meu este o combinație din toate tipologiile astea, pentru că tipologiile astea de menajere, așa zise secretare sau cum sunt personajele din Downton Abbey, acolo sunt alte denumiri, dar este slujnica doamnei, sigur astăzi termenii au alt înțeles, dar pe vremea aceea era onorant să fii lacheu sau prim valet”, a povestit ea, pentru unica.ro.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments