O concurentă de la ,Bravo, ai stil’ ar fi încălcat regulamentul: ,,nu mi se pare normal”

Iată că momentul mult așteptat de fanii emisiunii ,,Bravo, ai stil” a venit! Mai exact, regulamentul ar fi fost încălcat de una din concurentele din noul sezon.

Sorina a reușit să stârnească nenumărate critici din partea colegelor de platou după ce și-a făcut apariția de două ori la rând cu două ținute aproape identice cu cele purtate de Ruxi, câștigătoarea sezonului 7, lucru care înseamnă că trișează.

Iată că soarta nu a ținut prea mult cu ea, jurizații și-au dat seama repede despre ce este vorba și au pedepsit-o, așa că nu i-au oferit steluțe toată săptămâna.

Din fericire pentru telespectatorii care își doreau discuții piperate în culise între fete, acestea au apărut. Multe dintre ele au izbucnit imediat cum au văzut piesele vestimentare alese de Sorina, dar și argumentele sale care nu au fost deloc credibile nici în viziunea juraților.

„Începând din secunda asta, eu nu o să mai fac nicio ținută pentru această emisiune. O să mă prezint fix aiurea, pentru că nu mi se pare normal pentru toată munca pe care am depus-o să mă arunce pe penultimul loc în clasament. Nu o să mai fac nimic.

Îmi susțin în continuare și față de voi și față de telespectatori că hainele pe care le-am prezentat în emisiune sunt împrumutate de la Rux, cu care am realizat styling și m-am prezentat aici. Nu mi-aș permite niciodată să îmi iau stilist pentru că nu aș avea nevoie și cu asta cred că am spus tot’, a declarat Sorina de la Bravo, ai stil 2023.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments