Nokia lanseaza smartphone-ul care vindecă „phone-xiety”: detalii despre noul telefon

Nokia lansează un smartphone super-rezistent conceput pentru aventurile vieții, mai ales pentru cei care sunt neîndemânatici sau adoră sporturile extreme.

Mai exact, este vorba despre primul gadget Nokia care rezistă la presiunea unui jet de apă de 100 de bari, are durabilitate maximă pentru căzături sau praf și este aproape indistructibil.

Compania care deține licența Nokia lansează începând de astăzi NOKIA XR21, telefonul care vindecă ,phone-xiety’ – teama de a scăpa, deteriora sau de a nu avea un telefon funcțional.

Pasionații de gadget-uri trebuie să știe că acesta are o durată certificată de baterie de două zile și este foarte semănător cu vechiul model Nokia 3310 ca durabilitate.

„Aceasta este versiunea smartphone a celebrului și aproape indestructibilului Nokia 3310. Spargerea ecranului sau bateria descărcată înainte de o călătorie lungă vă poate provoca sentimentul de phone-xiety.

Acest smartphone a fost construit pentru a elimina aceste temeri cotidiene; dispozitivul nostru este atât de durabil încât poate rezista unui jet de furtun de apă cu o presiune de 100 de bari și o temperatură de 80°C.

De fapt, suntem atât de încrezători în noul și durabilul nostru telefon-erou, încât oferim o garanție de un an pentru înlocuirea ecranului, în cazul în care se întâmplă ce e mai rău”, a declarat Adam Ferguson, Head of Product Marketing al telefoanelor Nokia.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments