Bucharest Tech Week: ediția a VII-a a Festivalului de tehnologie al Bucureștiului

Bucharest Tech Week este festivalul care reușește să transforme în fiecare an Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei. O nouă ediție revine în prim-plan între 22 și 28 mai la Romexpo, iar toți pasionații din domeniu pot vedea aici gadget-uri diverse de mare interes.

Evenimentul se desfășoară sub conceptul care atinge viitorul la care mulți visează, dar prin digitalizare. Iată că a VII-a ediția nu s-a lăsat așteptată, iar anul acesta aduce prezentul și viitorul în același loc prins între tehnologie, inovație și perspectivele conturate de concepte precum: CleanTech (tehnologia verde), IoT (internetul lucrurilor), tehnologia wearable, Web3, AI sau Robotică.

,,Așadar, viitorul este puternic influențat de acțiunile jucătorilor din domeniul IT&C, în funcție de cum aceștia valorifică prezentul în diverse domenii. Este timpul ca noi să profităm de acest prezent în cel mai eficient mod posibil, păstrându-ne concentrarea asupra viitorului.

Bucharest Tech Week 2023 este astfel un eveniment emblemă, ce inspiră și educă sub conceptul planifică viitorul, accelerează prezentul, prin cele mai spectaculoase inovații și gadget-uri, dar și prin soluții digitale de ultimă generație.”, declară Alexandru Măxineanu, Managing Partner UNIVERSUM EXPO.

Structura Bucharest Tech Week 2023 include:

  • cinci summituri de business, care au loc între 22 și 26 mai, la NORD Events Center by Globalworth (Strada George Constantinescu 4B, București)
  • Tech Expo, expoziția B2C dedicată soluțiilor IT&C și produselor de înaltă tehnologie, desfășurată între 26 și 28 mai, la Romexpo, Pavilion B1.
0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments