mindit.io se alătură ONG-ului Ecoteca pentru digitalizarea indicatorilor de mediu din România

Compania românească specializată în dezvoltarea de software s-a alăturat Ecoteca în vederea dezvoltării proiectului de digitalizare a indicatorilor de mediu din România.

Proiectul vizează crearea unei platforme online, unde datele de interes public despre mediu sunt mult mai ușor accesibile oricărui cetățean interesat.

Concret, aceasta oferă o modalitate ușoară de vizualizare a datelor despre mediu la nivel județean pentru beneficiul cercetătorilor, presei, autorităților publice locale și mai ales publicului larg.

De asemenea, accesul este deschis tuturor deținătorilor de date care doresc și caută soluții tehnice spre a le prezenta.

„Ne-am alăturat cu bucurie unei inițiative atât de ambițioase și utile precum cea propusă de Ecoteca și le mulțumim încă o dată și colegilor care s-au implicat în acest scop.

An de an extindem și dezvoltăm ariile conceptului Do Good, prin care, cu acțiuni mai mici sau mai mari, încercăm să aducem o schimbare în bine în educație, mediu și societate în general”, a declarant Ioana Mangalea, Team Manager

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments