Obiective turistice din București: locuri speciale de vizitat

Din ce în ce mai mulți turiști vin în Capitală mai ales pentru a face cunoștință cu viața de noapte, dar și românii și distracția lor fără limite. Orașul care nu doarme niciodată îi întâmpină și cu diverse atracții deosebite pe care aceștia să le savureze înainte de distracția din cluburile de noapte din Centrul Vechi al Bucureștiului. Iată câteva locuri pe care toți trebuie să le vadă!

Art Safari: își deschide din nou porțile cu ediția a 11-a ce cuprinde 4 expoziții în perioada cuprinsă între 10 februarie – 14 mai. Mai exact, este vorba despre: retrospectiva dedicată pictorului Ion Theodorescu-Sion (1882-1939), Maeștrii picturii spaniole, o expoziție dedicată prestigiosului premiu dedicat artei contemporane din Franța – Prix Marcel Duchamp – cu artiști prezenți în marile muzee internaționale, ca Centre Pompidou și MoMA, și o expoziție de artă supercontemporană românească.

Strada Brezoianu: aceasta începe aproape de malul Dâmboviței, traversează Lipscaniul și Bulevardul Elisabeta până înapoi aproape de Sala Palatului. Acolo vei vedea cafenele înșirate care te așteaptă să guști cele mai bune băuturi calde și nu numai, dar și nenumărate restaurante cu preparate fabuloase.

Muzeul de Artă Populară Nicolae Minovici: muzeul care se află într-o vilă în stil neoromânesc vine la pachet și cu un parc deosebit unde te poți plimba în voie. Locația te va impresiona cu siguranță în nivelurile pe care le ai la dispoziție cu expresivitatea artei populare din secolul XX și modul deosebit în care este pusă în valoare fiecare piesă.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments