Semifinala America Express: o echipă a renunțat la amuletă

America Express se apropie cu pași repezi de final, iar în această etapă a concursului participanții sunt nevoiți să treacă de probe infernale. O echipă din cele trei care au jucat pentru amuletă a renunțat din cauza pericolului simțit.

Semifinala show-ului de aventură a avut loc pe 14 martie, moment în care limitele fizice ale unor vedete au fost puse la încercare pe Drumul Aurului.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Dinu și Jean Gavril și Cătălin Bordea și Nelu Cortea au încercat să rămână pentru încă puțin în competiție, timp în care solistele din trupa Andre au decis să facă un pas în spate.

„Dragilor, am ajuns la unul dintre ultimele jocuri din acest sezon. Știu că vă pare rău! Pe partea cealaltă a pieței se află niște grămezi uriașe de piese de domino.
Voi nu trebuie să faceți altceva decât să jucați domino cu acesta. Unul dintre voi va conduce mototaxiul, celălalt va lua piesele și le va pune în jocul de domino care se va desfășura în fața mea. Cine pune cele mai multe piese câștigă”, a mărturisit prezentatoarea TV despre jocul de amuletă.

Tensiunea a ajuns la cote maxime și strategiile din această etapă s-au făcut însă abia după ce Andreea Bălan a trăit momente de panică și a fost la un pas de accidentare, așa că i-a sugerat colegei sale să abandoneze cursa.

„A fost un semn de la Dumnezeu. Renunțăm!”, a spus ea.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments