Cele mai bune seriale pentru toată familia

Momentul preferat al familiei este la finalul săptămânii, după ce toată lumea termină orele și job-ul. Cei mai mici și cei mai mari își pot găsi loc pe o canapea pentru a urmări câteva episoade potrivite tuturor categoriilor. Iată care sunt cele mai urmărite de-a lungul timpului!

Fetele Gilmore: serialul prezintă relația dintre o mamă și o fiică. Acestea trec prin multe schimbări împreună, se maturizează și reușesc în cele din urmă să facă o echipă fabuloasă.

The Suite Life of Zack and Cody: serialul pentru copii a reușit să atragă atenția și adulților pentru că părinții ar putea învăța din el cum să abordeze anumite situații prin care trec micuții lor.

Merlin: personajele principale au atras de-a lungul timpului pe toată lumea în fața micilor ecrane datorită misterelor incredibile din prim-plan.

Curaj câinele laș: animația a îngrozit mulți copii încă din 1999, iar chiar și azi are un succes uriaș, devenind un clasic al animațiilor televizate.

Lassie: un serial pentru toată familia este Lassie, care le arată adulților cum să îi facă pe copii să iubească animalele și care este importanța lor într-un cămin.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments