Jumeirah – Parfumuri arabesti de nisa

Sharing is caring!

Parfumul, inca de la inceputurile lumii, a fost întotdeauna asociat cu luxul și amintirile

. Cuvântul “parfum” provine din cuvântul latin “Per Fumus” – ceea ce înseamnă “prin fum”. Parfumurile își au originea în vremurile romane și prin comerț s-au mutat în Persia și Arabia.

Arabii și-au adăugat, de asemenea, propriile nuanțe culturale pentru parfumuri – imbracându-le cu moștenirea și ingredientele locale. Acestea includ condimente exotice, lemn, Oudh, trandafir, chihlimbar, mosc, agar și cimbru. Într-adevăr, cu fiecare generație care trece, parfumurile arabesti au devenit mai rafinate – înrădăcinate în tradițiile și obiceiurile locale.
În acest sens, Jumeirah, numele provine dintr-un vechi trib arab folosit pentru a trăi în deșert numit jumeirah, cuvântul înseamnă frumos și astăzi există un sector de lux foarte renumit în dubai numit Jumeirah, ca exemplu (burj al arab) în sectorul jumeirah.


Parfumurile arabesti de nisa au fost creat pentru a descrie această prezență arabă veche în deșert reflectând luxul acestui loc.

În Orientul Mijlociu, folosirea parfumurilor este sacră, dar folosirea celor tradiționale chiar mai mult. “Arabii nu sunt atrasi atât de mult de arome moderne, cât de tradiționale. Pentru a satisface cererea, chiar și brandurile de lux îmbuteliu parfumul tradițional

Sharing is caring!

Post Author: Orasul Bucuresti

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

1 thought on “Jumeirah – Parfumuri arabesti de nisa

    Alina

    (July 13, 2019 - 4:47 pm)

    Imi place site-ul, sa mai postati.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.