Jumeirah – Parfumuri arabesti de nisa

Parfumul, inca de la inceputurile lumii, a fost întotdeauna asociat cu luxul și amintirile

. Cuvântul „parfum” provine din cuvântul latin „Per Fumus” – ceea ce înseamnă „prin fum”. Parfumurile își au originea în vremurile romane și prin comerț s-au mutat în Persia și Arabia.

Arabii și-au adăugat, de asemenea, propriile nuanțe culturale pentru parfumuri – imbracându-le cu moștenirea și ingredientele locale. Acestea includ condimente exotice, lemn, Oudh, trandafir, chihlimbar, mosc, agar și cimbru. Într-adevăr, cu fiecare generație care trece, parfumurile arabesti au devenit mai rafinate – înrădăcinate în tradițiile și obiceiurile locale.
În acest sens, Jumeirah, numele provine dintr-un vechi trib arab folosit pentru a trăi în deșert numit jumeirah, cuvântul înseamnă frumos și astăzi există un sector de lux foarte renumit în dubai numit Jumeirah, ca exemplu (burj al arab) în sectorul jumeirah.


Parfumurile arabesti de nisa au fost creat pentru a descrie această prezență arabă veche în deșert reflectând luxul acestui loc.

În Orientul Mijlociu, folosirea parfumurilor este sacră, dar folosirea celor tradiționale chiar mai mult. „Arabii nu sunt atrasi atât de mult de arome moderne, cât de tradiționale. Pentru a satisface cererea, chiar și brandurile de lux îmbuteliu parfumul tradițional

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alina
Alina
4 years ago

Imi place site-ul, sa mai postati.