Descopera Bucurestiul

Mai mult decat orasul Bucuresti

Jumeirah – Parfumuri arabesti de nisa

1 min read

Parfumul, inca de la inceputurile lumii, a fost întotdeauna asociat cu luxul și amintirile

. Cuvântul „parfum” provine din cuvântul latin „Per Fumus” – ceea ce înseamnă „prin fum”. Parfumurile își au originea în vremurile romane și prin comerț s-au mutat în Persia și Arabia.

Arabii și-au adăugat, de asemenea, propriile nuanțe culturale pentru parfumuri – imbracându-le cu moștenirea și ingredientele locale. Acestea includ condimente exotice, lemn, Oudh, trandafir, chihlimbar, mosc, agar și cimbru. Într-adevăr, cu fiecare generație care trece, parfumurile arabesti au devenit mai rafinate – înrădăcinate în tradițiile și obiceiurile locale.
În acest sens, Jumeirah, numele provine dintr-un vechi trib arab folosit pentru a trăi în deșert numit jumeirah, cuvântul înseamnă frumos și astăzi există un sector de lux foarte renumit în dubai numit Jumeirah, ca exemplu (burj al arab) în sectorul jumeirah.


Parfumurile arabesti de nisa au fost creat pentru a descrie această prezență arabă veche în deșert reflectând luxul acestui loc.

În Orientul Mijlociu, folosirea parfumurilor este sacră, dar folosirea celor tradiționale chiar mai mult. „Arabii nu sunt atrasi atât de mult de arome moderne, cât de tradiționale. Pentru a satisface cererea, chiar și brandurile de lux îmbuteliu parfumul tradițional

Distribuie pe:

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Alina Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Alina
Guest
Alina

Imi place site-ul, sa mai postati.