parfumuri arabesti

Parfumuri arabesti – Noua moda

Sharing is caring!

Pășește în noua lume araba, modernă și mai sofisticata, dar puternic înrădăcinată în tradițiile Orientului! 
Pentru a regăsi acesta mare istorie îmbinata cu elemente moderne, am creat Khannen parfumuri de nisa, un amestec de note orientale a parfumurilor care vor deveni parte inseparabilă a fiecărei ocazii. O colecție impresionantă de parfumuri arăbești, care reprezintă cautarea continuă a luxului si eleganței zi de zi.

PARFUMURI ARABESTI

Daca iti place poti sa citesti si: https://descoperabucurestiul.eu/coffeol-bucuresti/

Lăsați va învăluiti de cele mai amețitoare amestecuri de note si arome, produse numai cu cele mai fine si rare ingrediente. Cu Khannen, doriti sa rămâneți conectati cu parfumurile si esențele de origine orientală. 
Alege esența care te va însoți intr o călătorie senzoriala de cunoaștere a propriei persoane. Descopera notele frucate, de a dreptul gurmande, intr o strălucire elevata a notelor orintale dintr o compoziție surprinzător de rafinată. Incredibil de versatile, parfumurile iti ofera promisiunea unei zile însorite. 
Orientale, dulci, fructate, subtile, elegande, moderne, dar mereu aparte. Sărbătorește încrederea si irestibilitatea fara sfarsit prin semnatura Khannen. 
Pline de rafinament si prestigiu, ele aduc un omangiu faimoasei traditii Orientale din Orientul Mijlociu.

Sharing is caring!

Post Author: Orasul Bucuresti

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.