Printoteca – Tricouri personalizate

Printoteca este atelierul de print dedicat creativilor și celor care sunt în căutarea unui #printbun pe tricouri sau stickere! Ne-am propus să oferim servicii și produse de cea mai bună calitate, de aceea am ales să lucrăm cu brandul de textile premium Stanley/Stella, un brand sustenabil ce folosește în deosebi bumbac organic 100% pentru produsele sale.
La începutul lui septembrie a apărut cel de-al doilea punct de lucru al nostru – Printoteca Lipscani, poziționată, așa cum îi spune și numele, pe strada Lipscani nr. 3, în imediata vecinătate a Energiea. Am simțit că este nevoie de acest nou spațiu care să se adreseze celor ce își doresc imprimarea unui tricou, sweatshirt sau totebag de cea mai bună calitate, în cel mai scurt timp. Spre deosebire de locația principală de pe strada Robescu F. Constantin unde lucrurile sunt orientate mai mult spre partea de business to business, aici avem ocazia să interacționăm direct cu cei care ne trec pragul, să le arătăm produsele disponibile în showroom, să venim cu sugestii, iar, în final, să printăm pe loc tricoul sau hanoracul ales.
Dincolo de imprimarea tricourilor cu grafica clienților, mizăm în deosebi pe imprimarea lor cu ilustrațiile artiștilor cu care colaborăm și în celălalt proiect al nostru, T-shirt Van – prima imprimerie mobilă de tricouri! Galeria cuprinde aproximativ 200 de ilustrații de la numeroși graficieni, ilustratori sau designeri, toate gata de a fi imprimate pe tricouri, desigur, pe loc.
Printoteca- Tricouri PersonalizatePrintoteca - Lipscani
Suntem de găsit pe:
0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments