Portret de Instagrammer

Stefan Gavrea

M-am apucat de fotografie undeva in toamna-iarna anului 2017 din curiozitatea data de un videoclip de pe youtube facut de Alex Damian numit ceva in genul ” Cum sa faci fotografii cu telefonul ? „. Avand in perioada aceea un telefon in buzunar cam ca orice persoana am zis hai sa ies si sa fac fotografie de strada iar intre timp m-am dus si catre ceva portrete, produs, auto. Am facut fotografie cu telefonul aproximativ 4 luni timp in care am incercat sa invat compozitie, editare iar usor incepusem sa nu stiu ce sa mai fac cu wide-ul de pe telefon si vazand diverse distante focale la alti fotografi am zis ca e timpul sa iau un aparat. Primul aparat a fost Canon 1300D cu obiectiv 50 mm 1.8 ( 90% din fotografiile prezente pe instagram sunt trase cu 1300D ).

Desi voiam ceva mai ingust, 50-ul a fost un pic ciudat deoarece parea prea ingust fiind un 80 pe Crop, insa m-a facut sa am o alta perspectiva asa ca am vazut-o ca pe o provocare. In prezent pot spune ca ador distanta asta focala desi dupa putin timp incepusem sa o urasc. De curand trag cu un Canon 77D. In ceea ce priveste stilul de editare abordez ” dark moody ” – „desaturated look ” cu accent pe rosu, portocaliu ori galben. In continuu fac mici modificare la stilul de editare deoarece consider ca trebuie sa incerci noi lucruri. Ca proiect personal vreau sa fotografiez principalele locuri, bulevarde, cladiri de interes ale Bucurestiului in toate cele 4 sezoane. 

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments