Club Auto-Moto Bucuresti : Famila de Carreras

Fie că ești un împătimit a unei anumite mărci de mașini, al tunning-ului sau a diferitelor tipuri de competiții care implică mașinile, trebuie să știi că pentru fiecare dintre acestea există un club fondat de oameni la fel de pasionați ca și tine.

Am pornit de la ideea unui club exclusivist, dedicat oamenilor pasionați de auto-moto și activităților legate de acest domeniu. Vrem să dezvoltăm clubul într-o comunitate capabilă să ofere oportunități de dezvoltare atât personală, cât și profesională pentru toți membrii săi.
Noi ne dorim ca acest club auto-moto să devină unu dintre cele mai cunoscute cluburi din București, să arătăm ce inseamnă să fi pasionat cu adevărat.

Nu suntem un simplu club, dorim să ajungem o familie, sa ne ajutăm unii pe alții. Curând o sa ridicăm clubul la rangul de artă, sperăm ca în cel mai scurt timp să putem participa la expozițiile auto-moto organizate în București cât și Internațional.
În afară de partea tehnică a acestor cluburi, trebuie să știi că acestea reprezintă și o cale bună de a socializa și de a lega prietenii cu oameni care împărtășesc aceeași pasiune.
Dacă ești interesat să aderi la un astfel de club, trebuie să îndeplinești o serie de condiții care diferă la fiecare club în parte, însă cea mai importantă și des întâlnită este aceea de a avea 18 ani și o mașină modificată, având în vedere că este vorba despre club de mașini modificate.
Vă așteptăm cu mesaje pe paginile noastre de socializare.

Familia de Carreras este in căutare de noi membri!
www.instagram.com/familiadecarreras
www.facebook.com/familiadecarreras

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments