Prima expoziție a artistei Diana Nicolaie: show-ul de artă, design și lumini poate fi vizitat până pe 12 mai la ARCUB

Expoziția de debut a Dianei Nicolaie, designer de produs apreciat, a început pe data de 7 mai și poate fi vizionată până pe 12 mai. Acesta este primul show semnat de artistă în care prezintă o selecție de 8 lucrări care înfățișează cele mai importante simboluri ale luminii, laitmotivul creației sale.

Operele Dianei Nicolaie sunt în tonuri de alb și combină pictura, elemente structurale și lumina, totul fiind completat de o experiență olfactivă specială și unică. Din fericire pentru pasionații de frumos, aceasta poate fi văzută de bucureșteni gratuit la ARCUB, pe Lipscani.

„În viziunea mea, lumina este nucleul care unește perspective, sentimente, lumi diferite într-un tot unitar și conduce privitorul spre introspecție. Lumina contopește perspective asupra a ceea ce simțim și trăim, transformând în experiență unică și definitorie un moment, o emoție, o imagine.

Ceea ce am încercat să cuprind în lucrările mele este tocmai modul prin care pot contopi sculptura și pictura pentru a transmite un mesaj cu ajutorul luminii. Fiecare dintre noi percepem în mod diferit imaginile, texturile, ideile, dar lumina este mereu constantă. Ea este cea care dă emoția unei imagini conturate de umbre și culori.” – Diana Nicolaie, artist.

Amintim că expoziția personală „Light. An airy view point of density” prezintă o serie de lucrări inspirate de background-ul în design al artistei, dar cu o scenografie specială.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments