Red Bull Flugtag 2023: 38 de aeronave cu propulsie umană au încercat să planeze peste Lacul Morii

O flotă formată din 38 de aeronave cu propulsie umană a fost convocată la Red Bull Flugtag în ediția de anul acesta.

Astfel, cei mai curajoși și trăzniți piloți și-au făcut curaj și au încercat să planeze peste Lacul Morii sub privirile a 40.000 de spectatori.

Distracția a fost la ea acasă, iar aplauzele și-au făcut loc după fiecare tentativă de zbor pentru eroii zilei. Prezentatorii evenimentului au fost nimeni alții decât Mihai Bobonete, Mihai Rait și Maria Popovici, care au ghidat publicul spre o zi memorabilă.

De asemenea, juriul a fost și el ales pe măsura provocărilor și a fost compus din: Emil Rengle, Cătălin Preda, Marilu Dobrescu, Shurubel și Alex Nicolau. La finalul ediției, echipa Pegasus 27 a reușit să obțină victoria mult dorită de toată lumea cu aparatul zburător numit ,Zvăpăiatu”.

,,Ne bucurăm foarte mult pentru rezultatul pe care l-am obținut, suntem foarte entuziasmați. Toate disensiunile pe care le-am avut au fost doar constructive, pentru că au ajuns la cel mai bun rezultat posibil. Distanța de zbor a fost cam cât am aproximat, chiar peste.

La Red Bull Flugtag ne-am simțit bucuroși, emoționați, puțin stresați. A fost un cumul de factori și de emoții, care în final au dus către ceva foarte bun. Ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost în cel mai frumos fel posibil”, au declarat membrii echipei câștigătoare.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments