Ce poți faci de Paște în București: care sunt opțiunilor celor din Capitală?

Cei mai mulți oameni care locuiesc în București sunt originari din alte zone ale țării, iar în special de sărbători fug către casă. Bucuria pentru majoritatea persoanelor este traficul care dispare și liniștea care se așterne peste oraș. Cei care aleg să rămână sau nu au unde să se retragă de Paște trebuie să știe că au o listă de opțiuni chiar dacă stau acasă.

Pădurile din apropierea Capitalei: localnicii pot să iacă la un picnic sau un grătar în pădurile din apropierea Bucureștiului. O variantă este Parcul Lumea Copiilor, acolo unde există un spațiu amenajat pentru un asemenea lucru.

Centrul Vechi: o plimbare în Centrul Istoric pentru o gustare și ceva de băut este mereu valabilă pentru un bucureștean adevărat.

Târg de Paște: oamenii care locuiesc în București se pot plimba în Parcul Regele Mihai I pentru a se putea bucura de cozonaci, prăjituri de casă, pască, icoane pictate și obiecte din piele, ceramică, sticlă și lemn realizate de meșteșugari și producători din toate colțurile țării.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments