Locuri bântuite din București: ce povești de groază ascund?

Capitala României are ceva în plus pe lângă oamenii mulți din toate zonele țării care i-au călcat pragul. Mai exact, aici se găsesc locuri ascunse, misterioase, care oferă coșmaruri celor care știu despre ele.

Fantoma din hotelul Cișmigiu: o studentă de la Academia de Teatru și Film a căzut în puțul liftului la începutul anilor ’90. Aceasta a murit în chinuri după 3 ore, iar agonia ei prelungită a survenit din cauza stării proaste pe care o avea hotelul transformat în cămin studențesc. Se spune că noaptea fantoma ei străbate holurile și țipetele ei se aud prin pereți.

Mănăstirea Chiajna, rămasă nesfințită: Sfânta Mănăstire care datează din secolul al XVII-lea a rămas nesfințită după ce țara a fost măturată de turci exact când a fost finalizată construcția. Locul a fost atacat de turci, ulterior părăsit, iar mai apoi transformat în spital de ciumă. Localnicii au susținut că a adus ghinion tuturor, motiv pentru care au aruncat clopotul în apele Dâmboviței. Cu toate astea, se spune că în nopțile cu lună plină se aude bătând clopotul înghițit de apă.

Fantomele din Casa Poporului: aproximativ 30.000 de muncitori au lucrat la Casa Poporului fără încetare în trei ture pe zi timp de 10 ani. În timpul acesta, mai mulți oameni au murit de epuizare, foame și sete sau pur și simplu în desele accidente care se produceau acolo. Se spune că toate spiritele lor încă bat în lung și-n lat întreaga clădire, alergând noapte pe holuri, plângând și țipând.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments