Robbie Williams, confesiune emoționantă pentru publicul din București: ,,Pentru că voi existaţi, eu încă mai trăiesc şi sunt foarte recunoscător”

Celebrul artist i-a bucurat pe fanii din România care s-au stârns într-un număr mare la București pentru a-l vedea performând. Acesta i-a surprins cu confesiunile sale emoționante, dar și cu interacțiunile dese cu mulți spectatori din public.

Robbie Williams a oferit chiar și tricouri celor mai norocoși în timpul melodiei ,Candy’, ulterior a coborât în primele rânduri, glumind apoi:

,,Am mers în audienţă ca să văd ce tip de oameni sunteţi. Pot spune că nu mai e că în anii ‘90. Unii oameni mi-au verificat temperatura, alţii au vrut să vadă dacă am mâncat suficient, iar doi oameni mi-au verificat părţile intime.”

Cu toate astea, cuvintele spuse la finalul concertului au fost cele care vor rămâne cu siguranță întipărite bine în mintea fanilor. Mai exact, cel din urmă a surprins cu câteva detalii legate de viața sa personală.

,,Am reuşit să renunţ la ele, nu mai consum alcool de 23 de ani, însă când reuşeşti să faci asta, rămâi fix aşa cum eşti tu. Sensibil, depresiv, anxios, izolat, cu frică de mulţime, dislexic, cu tulburare dismorfică corporală. Zilele deveneau din ce în ce mai lungi.

Mă trezeam şi mă întrebam care e restul vieţii dacă tot ceea ce fac e să îndur totul. Două lucruri m-au ţinut pe planetă: soţia mea şi voi, fanii mei. Pentru că voi existaţi, eu încă mai trăiesc şi sunt foarte recunoscător. Vă mulţumesc că m-aţi protejat când nu ştiaţi că faceţi asta. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a spus artistul la București cu ochii în lacrimi.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments